Presentinslagning och kurser

Lär dig att slå in paket och presenter som ett proffs.

Få utlopp för din kreativitet med professionell presentinslagning.
Välj mellan fysiska kurser i min studio eller online hemma i din egen soffa online.

SE AKTUELLA KURSER[/fusion_button_offset=””]

Kurserna ges via vårt syskonföretag Olsman.se

Grundkurs

Grundläggande tekniker för perfekt presentinslagning. Lär dig beräkna papper, olika sorters tejp och knyt den ultimata rosetten. Du kommer även kunna bemästra ett par enkla och vackra inslagningar.

Fortsättningskurs

I denna kurs går vi in på mer kreativa inslagningar presentinslagningar och tittar närmre på silkespapprets olika möjligheter. Vi tar även ett djupdyk bland olika dekorationer som ger dina presenter det där lilla extra.

Fördjupningskurs

I fördjupningskursen går vi in på mer avancerade inslagningar som kan kräva mer tid och tålamod. Vi tittar också närmre på färgkombinationer och fördjupar oss i tidigare kunskaper.

+ Barnpaket

Att slå in presenter till barn är ibland både klurigt och bökigt. Presenterna har udda former, är håliga eller jättestora. Här får du med dig allmän materialkunskap att tänka på vid presentinslagning till barn och tips på hur du ska slå knepiga presenter.

+ Återbruk

Du behöver inte köpa nytt material varje gång du ska slå in presenter. I denna kurs om återbruk i presentinslagningen får du lära dig hur och vad du kan ta tillvara på av det du redan har hemma. Materialval, bygga om lådor och vackra dekorationer är några delar av innehållet.

+ Julklappar

Smarta tips och vackra inslagingar till julklapparna. En kurs som är perfekt för dig som både vill slippa julstressens kreativa paketinslagning och för dig som vill göra det lilla extra av julens alla paket.

Från hobby till profession

Presentinslagning av olika sorter har varit en passion för vår grundare Kristin i över 20 år. Förutom att det är en stor hobby har hon även gått kurs hos en av Storbritanniens största mästare inom just presentinslagning. De senaste åren har vi på Papper & annat delat dessa kunskaper med korta små tips och tutorials via Instagram.

Nu har all kunskap om presentinslagning samlats ihop och paketerats till smarta kurser. De olika kurserna är för dig som både vill bemästra hantverket men också för dig som vill bli ännu bättre på vacker och exklusiv presentinslagning – med busenkla knep!

Kurserna släpps under hösten 2022 och kommer finnas tillgängliga både online och vid ett fåtal tillfällen fysiskt på plats i Lund.

Kurser för teambuildning, möhippa, kompisgäng etc

Vill ni göra något unikt och skoj, och samtidigt lära massa kul tips om presentinslagning? Gå en kul intensivkurs! Under två timmar får ni de grundläggande tipsen för inslagning och sen får ni prova på olika inslagningar och tekniker. Det mesta går att lösa efter era önskemål!

Pris: från 600 kr per person (minst 4 personer)

Kontakta Kristin på info@papperoannat.se för mer info!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Varukorg
Rulla till toppen