Detaljerna till påsk!

Kom i rätt stämning med vårt påsksortiment. Få den där härliga vårkänslan med årets påsksortiment. Älskade pappersrader med söta små kycklingar och exklusiva kort. Eller helt magiska Fabergéinspirerade påskägg. Här hittar du de små detaljerna som gör påsken lite vackrare.

PAPPERSRADER

Pappersrader är enkla att bara ställa fram och ger dig en klassisk inredning från förr. Placera dem i fönstret, på pianot eller varför inte pynta middags med dem. När säsongen är slut fäller du enkelt ihop pappersraden och de tar nästan ingen plats.

KORT

Exklusiva påskkort tillverkade hos Gammelhuset Tryckeri i Lund. Korten är tryckta med sk boktryck, även känt som letterpress printing.

PÅSKÄGG FABERGÉ

Magiska påskägg som både vackra och hållbara. Självklart är det delbara så du kan fylla dem med något gott och tillverkade i plåt så de håller år efter år. ⁠

PÅSKÄGG MINI

Små söta påskägg med vackert motiv. Samla på fyra olika mönster och häng dem i ditt påskris. Äggen är det delbara så att du kan fylla dem med något gott och tillverkade i plåt så de håller år efter år. ⁠

SKICKA EN PRESENT!

Skicka påskhälsningen direkt från oss. Vi hjälper dig att få iväg både hälsning eller påskpresent. Addera lite godis för att lyxa till din hälsning. Välj vad du vill skicka och skriv din hälsning, resten löser vi!

Varukorg
Scroll to Top