Det började med en pappersrad…

Papper & annat är en liten liten pappershandel som bara finns här på nätet. Butiken lanserades i mars 2019 och drivs av oss, makarna Kristin och Christian, med säte i Lund.

Idén att starta en butik har dock funnits längre än så. Vi har i många år velat starta bolag men vi visste bara inte vad bolaget skulle göra. Kristin har dock haft en liten liten avlägsen dröm att starta butik. För det här med att organisera, planera och fixa med saker är något hon verkligen gillar. Att det skulle blir verklighet var väl inte tanken.

Men så började vänner runtomkring starta bolag, eller bara följa sina drömmar, och i samma veva föll vår företagsidé ner från himlen.

Från inget till en webbshop på 3 månader.

Kristin som alltid har haft ett stort lager med presentpapper, snören, vykort och liknande kom över en så kallad pappersrad. Och vips! Plötsligt föll alla bitar på plats – vi ska sälja pappersrader! Och lite annat, men det var det som fick oss att starta. Än så länge är pappersrader fortfarande det finaste vi har i lagret. Men vi hittar hela tiden nya pappersprodukter.

Men, Christian då? Jo då, han är också med. Han räknar på priser och frakt, och hjälper till med allt.

Vill du veta hur det är att driva webbutik?

Ta del av erbjudanden, nya produkter och häng med bakom kulisserna på hur det är att driva en liten liten pappershandel.

→ Instagram
→ Facebook

https://www.papperoannat.se/wp-content/uploads/2019/03/poa-grundare.png[

Varukorg
Rulla till toppen