Miljö & sånt

Vi försöker vara lite smarta. Miljösmarta. Istället för att köpa in massa förpackningar återanvänder vi istället material från paket vi själva har beställt eller sådant vi har fått skänkt. Det gäller allt från kartonger och förpackningspapper till bubbelplast och andra stötdämpande material.

Ett annat sätt att spara på miljön är att skippa andra onödiga småförpackningar till våra produkter. T ex så levereras ett 10-pack hängetiketter i ett handvikt papperskuvert istället för plastförpackning.

Billigt billigt! Eller?

Genom att spara in på olika förpackningar så sparar vi inte bara på miljön. Det gör dessutom att vi kan hålla nere kostnaderna och att du i slutändan inte får en onödigt dyra produkter eller dyr frakt.

Ibland måste man…

Okej, ibland måste vi använda nya förpackningar för att inte skada en vara. Det vore tråkigt om ditt paket var alldeles platt när det kom fram. Men vårt mål är att dock att inte använda något nytt i största möjliga mån.

Skänk dina kartonger!

Bor du i Lund med omnejd? Vi tar gärna emot omärkta kartonger och annat förpackningsmaterial som du ändå tänkte slänga på tippen. Maila oss på info@papperoannat.se så kommer vi förhoppningsvis ut på nästa runda och hämtar upp dina överblivna kartonger.