Exklusiva påskägg med kungliga mönster

Välj bland flera hållbara påskägg med kungliga mönster i olika färger. Samtliga ägg är tillverkade helt plåt och kan återanvändas år efter år utan att tappa sin form. Påskäggen kan självklart delas så att du kan fylla det med något gott.

Eller varför inte välja att skicka ett påskägg till nära och kära som du inte träffar i påsk. Du väljer ägg och hälsning, vi fixar resten. Självklart ingår då frakten i priset.

Påskägg

Magiska påskägg som både vackra och hållbara. Självklart är det delbara så du kan fylla dem med något gott och tillverkade i plåt så de håller år efter år. ⁠

Påskägg mini

Små söta påskägg med vackert motiv. Samla på fyra olika mönster och häng dem i ditt påskris. Äggen är det delbara så att du kan fylla dem med något gott och tillverkade i plåt så de håller år efter år. ⁠

Skicka en present

Skicka påskhälsningen direkt från oss. Vi hjälper dig att få iväg både hälsning eller påskpresent till nära och kära som du inte kommer träffa i påsk. Addera lite godis eller choklad för att lyxa till din hälsning. Välj vad du vill skicka och skriv din hälsning, resten löser vi!

Varukorg
Rulla till toppen